Politica de RETUR

Îți mulțumim că ai ales să comanzi de pe site-ul nostru și ne pare rău că accesezi această pagină! În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsele achiziționate, puteti denunța unilateral contractul (comanda online) fără penalități în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.Pentru a returna unul sau mai multe produse trebuie să ne trimiteți un mail la comenzi@blueartdeco.ro în care să ne comunicați faptul că doriți să returnați comanda. În mail-ul trimis trebuie să notați numele și prenumele pe care ați făcut comanda, nr. comenzii și un cont bancar în care să returnăm banii.

Condiții de returnare:

  • Produsul achiziționat se va returna în ambalajul original, fără să prezinte vreo urmă de deteriorare sau uzură , fără urme vizibile de utilizare.
  • Etichetele originale trebuie să fie intacte.
  • Produsul se va returna cu toate accesoriile primite.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului potrivit articolului 14 alin. 2 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie.

Noi vom înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării contractului, prin transfer bancar. Suma înapoiată nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului.

Important

În cazul în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.